Om sikkerdigital.dk

Bag sikkerdigital.dk står Digitaliseringsstyrelsen og Center for Cybersikkerhed samt en række samarbejdspartnere.

På sikkerdigital.dk kan borgere, virksomheder og myndigheder finde viden, vejledning og konkrete værktøjer til en sikker digital hverdag.

Sikkerdigital.dk er skabt ud fra et ønske om at højne kendskabet til cybertruslerne og kontinuerlig forbedre bevidstheden om hvordan de imødegås med sikker adfærd.

Det er derfor vores ønske at andre hjælper med at sprede indholdet og de gode råd. 

Læs mere om, hvordan du må bruge vores indhold

Statistik og brugerfeedback 

Vi benytter Siteimprove som statistikprogram. Det giver os mulighed for at opsamle en generel statistik over trafik på sikkerdigital.dk. Statistik som vi blandt andet bruger til at finde ud af hvor mange besøgende vi har og hvilket indhold, der er mest besøgt. Vi bruger også Siteimprove til at forbedre brugervenligheden.

Derfor har du også på flere af vores sider mulighed for at give feedback. Når vi får feedback på en side, ser vi på om siden skal opdateres. Statistikken og feedbacken anvendes udelukkende i opsummeret form. Siteimprove er afhængig af data fra cookies for at kunne lave målingen.

Læs mere om vores brug af cookies

Privatlivspolitik 

I vores privatlivspolitik for sikkerdigital.dk finder du information om, hvordan vi håndterer de personoplysninger, vi behandler, og på hvilket grundlag dette sker.

Læs vores privatlivspolitik

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnerne på sikkerdigital.dk er med deres viden og erfaring med til at kvalitetssikre og udvikle indholdet. Alle partnere arbejder med digital sikkerhed i forskellige sammenhænge.

Vores samarbejdspartnere er: