Få varsler om digitale sårbarheder fra varslingstjenesten for virksomheder

Vil I have varsler om digitale sårbarheder direkte i virksomhedens indbakke? Så kan I nu tilmelde jer Digitaliseringsstyrelsens varslingstjeneste for virksomheder. På den måde kan virksomheden handle på aktuelle sårbarheder, der kan true cybersikkerheden.

Hvad får virksomheden ud af varslingstjenesten?

Varslerne oplyser om de mest gængse sårbarheder i fx softwaresystemer, som it-kriminelle kan udnytte i forbindelse med angreb på virksomhedernes systemer. Ved at være på forkant og lukke sårbarhederne, som anbefalet i varslerne, kan jeres virksomhed mindske risikoen for cyberangreb.

 Varslerne sendes typisk samlet i en ugentlig e-mail til de tilmeldte virksomheder. Varslerne kan fås i to versioner:

  • En uddybet, mere teknisk version, målrettet virksomheder, der selv arbejder aktivt med egen IT-sikkerhed.
  • En forenklet version, målrettet mindre virksomheder og virksomheder, der har outsourcet deres IT-sikkerhed.

Vær opmærksom på, at det er altid virksomheden, der er ansvarlig for at have styr på egen cybersikkerhed. Jeres virksomhed er bedre stillet, hvis I følger og handler på varslerne. Varslingstjenesten er således et godt supplement til virksomhedens overordnede arbejde med cybersikkerhed. Varslingstjenesten formidler et udvalg af sårbarheder for de mest anvendte produkter og softwaresystemer og der kan derfor potentielt være sårbarheder, som ikke bliver nævnt, som kan være relevante for en given virksomhed. Udvælgelsen af sårbarheder er foretaget af Center for Cybersikkerhed.

 

Meld jeres virksomhed til varslingstjenesten

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at afmelde dig varslingstjenesten, kan du skrive til os på: