Virksomhed

Test og værktøjer

Få konkrete værktøjer, tjeklister og prøv online test, som kan styrke virksomhedens digitale sikkerhed. 

Test og værktøjer

IT-risikovurderingsværktøjet

Få hjælp til at danne dig et overblik over din virksomheds IT-systemer og de mest kritiske risikoscenarier. 

Gå til IT-risikovurderingsværktøjet (på Virksomhedsguiden)

Test og værktøjer

Sikkerhedstjekket

Test virksomhedens IT-sikkerhedsniveau og få en rapport med anbefalinger til, hvor du bør sætte ind for at forbedre den digitale sikkerhed.

Gå til Sikkerhedstjekket (på Virksomhedsguiden)

gratis varslingstjeneste

Varslingstjeneste for virksomheder

Med varslingstjenesten får virksomheder bedre mulighed for, at lukke sårbarheder i digitale systemer, som kan true cybersikkerheden. 

Læs mere og tilmeld virksomheden

Oplæg

Book et oplæg om digital sikkerhed og værktøjer

Book et gratis oplæg fra Digitaliseringsstyrelsen. I oplægget fortælles nærmere om det digitale sikkerhedsniveau blandt danske virksomheder, og om de konkrete værktøjer og vejledninger, som Digitaliseringsstyrelsen stiller til rådighed for virksomheder, der ønsker at forbedre deres digitale sikkerhed. 

 

Book et oplæg

Test og værktøjer

Print eller bestil gratis materiale til virksomheden

Du kan få tilsendt vores materiale om IT-sikkerhed med posten eller printe det selv. Vi har følgende informationsmaterialer: 

Du kan downloade og printe dem ved at klikke på dem ovenfor. Ønsker du at bestille dem, kan du sende os en mail på: sikkerdigital@digst.dk

Gratis tilbud fra andre aktører

Oplæg

Bestil en IT-ekspert

Bestil et oplæg fra Politiets IT-sikkerhedseksperter og få hjælp til forebyggelse af forskellige former for IT-kriminalitet. Oplægget er målrettet virksomheder, brancheforeninger m.fl.

Bestil oplæg på politiets hjemmeside

Værktøj

Tjek om du kan stole på linket

På denne side kan du tjekke, om et link er troværdigt, eller et online phishing- eller svindelforsøg. Værktøjet slå op i en række registre for dig, som tjekker for malware, phishing eller svindel.

Gå til tjekpånettet.dk

værktøj

Selvevalueringsværktøj

Prøv D-mærkets gratis selvevalueringsværktøj og få overblik over vigtige indsatsområder for virksomhedens IT-sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse. 

Gå til selvevalueringsværktøjet

Værktøj

Forebyg hackerangreb med HackerStop

HackerStop et en online værktøj, der hjælper virksomheder med at forstå, måle og forbedre IT-sikkerheden i virksomheden.

Gå til HackerStop

Værktøj

Tjek sikkerheden på internetdomæner

Med sikkerpånettet.dk, kan du tjekke, om din hjemmeside er sikker. Værktøjet tjekker om dit internet, din e-mailserver og internetforbindelse er opdateret.

Gå til sikkerpånettet.dk

Podcast

Podcast om GDPR for mindre virksomheder

E-mærket og Datatilsynet har udarbejdet en podcastserie som introduktion til reglerne om databeskyttelse - særligt henvendt mod mindre virksomheder.

Gå til Datatilsynet

Online kursus

SikkerCyber: Gratis e-læringsforløb fra ITU

Få konkrete værktøjer til at forbedre virksomhedens IT-sikkerhed med IT-Universitetets gratis e-læringsformål målrettet små og mellemstore virksomheder.

Prøv e-læringsforløbet

E-læring

SikkerKollega

SikkerKollega er et gratis online læringsspil om arbejdspladsens IT-sikkerhed målrettet medarbejdere. Spillet kan bruges af enkeltpersoner eller som en samlet indsats på arbejdspladsen.

Spil SikkerKollega

 

Applikation

Mit Digitale selvforsvar

Forbrugerrådet TÆNK og Trygfonden tilbyder den gratis app Mit Digitale Selvforsvar, som hjælper dig med at være sikker online og holder dig opdateret på aktuelle digitale trusler.

Gå til Mit Digitale Selvforsvar

Vejledning

Cybersikkerhed til bestyrelser og direktioner

Bestyrelsesforeningen tilbyder gode råd til styrkelse af cybersikkerheden målrettet bestyrelser og direktioner i små-og mellemstore virksomheder

Se de gode råd fra Bestyrelsesforeningen

Vejledning

Vejledning om cyberforsikringer

Rådet for Digital Sikkerhed, Forsikring & Pension og Dansk Industri har lavet en vejledning, som giver overblik over, hvad virksomheder skal være opmærksomme på, hvis I overvejer en cyberforsikring.

Læs vejledningen

Vejledning

Få hjælp til ISO 27001

Den europæiske organisation The European DIGITAL SME Alliance har udarbejdet en vejledning, der kan hjælpe SMV’er, som ønsker at implementere den internationale sikkerhedsstandard ISO 27001

Download vejledningen

Om tilbuddene

Hvilke tilbud vises på siden?

De tilbud fra andre aktører som præsenteres her på siden, er alle gratis og ikke-kommercielle tilbud eller ydelser fra andre myndigheder eller organisationer. Tilbuddene er tilgængelige for alle små og mellemstore virksomheder og har til formål at styrke virksomheders digitale sikkerhed. Sikkerdigital.dk er ikke ansvarlig for de eksterne aktørers tilbud og henviser til de enkelte aktørers hjemmesider, hvis du vil læse mere om fx disclaimers eller andre forhold vedrørende brugen af deres produkter og værktøjer.